Jogi nyilatkozat


Tájékoztatjuk Önt, hogy a www.merlegmester.hu oldalra való belépés egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A www.merlegmester.hu oldal tartalma a Mérlegmester Kft szellemi tulajdona, szerzői jogi védelem alatt áll.

A Mérlegmester Kft fenntart a weboldalain megjelenő tartalom egészének vagy egy részének másolásával, terjesztésével kapcsolatos minden jogot. A lapokhoz tartozó tartalmat és a weboldalak kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, program stb.) feldolgozása és értékesítése a tulajdonos előzetes engedélye nélkül tilos. A látogató az oldalak kivonatait - kizárólag saját felhasználás céljából- merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult ezek további felhasználására, terjesztésére adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az merlegmester.hu domain név, valamint a Mérlegmester név és a Mérlegmester-logó szerzői jogi védelmet élveznek. A hivatkozás kivételével, felhasználásuk kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Mérlegmester weboldalairól tartalmat csak a www.merlegmester.hu-ra való hivatkozással lehet átvenni, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, valamint a weboldalakra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél pontosan és jól láthatóan feltünteti.

A Mérlegmester Kft nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Mérlegmester Kft. weboldalai bármilyen módon kapcsolódnak.

A weboldalt a Usernet Kft fejlesztette és üzemelteti. Minden technikai jellegű problémát kérjük nekik jelezni.

A Mérlegmester Kft weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Amennyiben, a weboldalakon a Mérlegmester Kft-től független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Mérlegmester Kft semmilyen garanciát nem vállal a látogató előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A Mérlegmester Kft fenntartja a jogot, hogy weboldalainak tartalmát bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

A www.merlegmester.hu oldal nem webshop, közvetlenül nincs értékesítés, kizárólag ajánlat kérésre használható.

v